Vendégházak

Márta Vendégház

Jánd, Rákóczi út 18.
 

A vendégház két önálló lakrészből áll.

Az elsőben található:

- 1 szoba: 4 ágyas
- 1 szoba: 2 ágyas
- konyha (felszerelt)
- tornác

A második lakrész:
- 1 szoba: 4 ágyas
- nappali
- főzőfülke
- fürdőszoba

A vendégház füves, zárt udvarral, hintával, kerthelyiséggel,
bográcsolási, parkolási lehetőséggel rendelkezik.

ELÉRHETŐSÉG:

SZALAI KÁLMÁN                 
telefon: 45/479-101, 70/3399250    
web: http://www.falusi.hu/marta

 
 

Mária Vendégház

NÉV: (tulajdonos neve) Tóth Endre
Cím: 4841 Jánd, Bajcsy Zs. 5.
Levelezési cím: 4841 Jánd, Tisza út 14.
Mobiltelefonszám: 06-30-213-9659
Szobák és ágyak száma:
•    3 ágyas szobák száma: 1 db.
•    4 ágyas szobák száma: 1 db.
Szállásköltség: 1.700 Ft./fő /nap
Szolgáltatások megnevezése:
•    étkezést tud e biztosítani? Nem
•    parkolási lehetőség udvaron belül? Igen
•    a szállásadó túra és programszervezést vállal? Nem
•    kerékpárkölcsönzésre van-e lehetőség? Igen
•    kajak-kenu kölcsönzésre van-e lehetőség? Igen
•    horgászati lehetőség? Igen
•    kert és felszerelés? Igen
•    lovaglási lehetőség? Igen
•    háziállat vihető? Igen
•    háziállatok vannak? Igen

 
 

Konczék Vendégház

Várja Önt a pihenés a csend és a nyugalom.
A vendégházak a Tiszától 50m-re a töltés tövében helyezkednek el mintegy 3 ha. területen. A nagy területü füves udvaron 3 felújitott parasztház áll.
Összesen 4 db  négy ágyas 3 db. két ágyas szobával  rendelkezünk, melyekhez külön-külön felszerelt konyha illetve természetesen zuhanyzó és WC kapcsolódik. Gyermekeknek hinta, homokozó, ingyenes csónak használat, egyéni horgásztúra szervezés ,  főzés szabad tűzőn, parkolás zárt budvaron, televízió és hűtőszekrény minden szobában, horgászat,gyalogtúra, madárlesés, kerékpártúra, gyógynyövény gyűjtés, és házikenyér sütés várja vendégeinket, a sejtelmes kanyargó Szőke-Tisza partján Jándon egész évben..Az érintetlen környezet,a vadregényes vízvilág számtalan látogatót vonz a településünkre.
A Tiszavirágzásban népiesen  kérészrajzásban gyönyörködhet az idelátogatók.A folyó vizminősége kiválló, selymes tengerpartot idéző homokja felejthetetlen élményt nyújt a kikapcsolódni vágyó turistáknak

Érdeklődni:


4841 Jánd, Tisza u.33.
Tel.: Koncz Gáborné (Marika) 36-30/515-66-65
Koncz Gábor 36-30/958-92-10
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 
 

Horváth Vendégház

HORVÁTH VENDÉGHÁZ


Jánd, Bajcsy út 14.
 

A vendégház az Atlantika Vízividámparktól 800m-re, a Szilva Termál-és Wellnessfürdőtől 3 km-re, a Tiszától 200m-re helyezkedik el, egy csendes kis utcában. Összesen 2db 5 ágyas szobával rendelkezünk, melyekhez külön-külön felszerelt konyha, zuhanyzó és WC kapcsolódik. Televízió, hűtőszekrény, főzés szabad tűzön is, parkolás zárt udvarban.


Egész évben várja Önt a csend, a nyugalom és a békés természet a kanyargós szőke-Tisza partján, a Horváth-vendégházban:

ELÉRHETŐSÉG:    
Telefon: 06 -30 - 384 - 4998

 
 

Gál Farm Vendégház

GÁL FARM VENDÉGHÁZ

Jánd, Rákóczi út 18.

Jánd a Felső Tisza nyugalmas helye, ahol még a szőke Tisza igazán tiszta, nem szennyezi be a Szamos, itt várjuk vendégeinket négy szobás vendégházunkban minden igényt kielégítő kényelemmel és kellemes szabadprogramokkal, családias vendéglátással.


A Beregi-Tiszaháton, Vásárosnaménytól 5 km-re található    községünk. Falunk határában található a Beregi Tájvédelmi körzet, mely csodálatos növény és állatvilággal büszkélkedik.

A község büszkesége a nyaranta sok látogatót vonzó tiszai strand. A falusi turizmusra vágyók kellemes környezetben pihenhetnek, kirándulhatnak a csodálatos beregi tájakon. Vendégeinket egy önálló, összkomfortos parasztházba várjuk, melyben egy kétágyas, kettő háromágyas és egy négyágyas    szoba található. Felszerelt konyha és szabadtéri tűzhellyel állunk vendégeink rendelkezésére. Kicsiny házunk 1869-ben épült igényes parasztház, mely 1998-ban teljesen fel lett újítva, de vigyázva, hogy megtartsa hangulatát. Törekedtünk arra, hogy eredeti bútorokkal rendezzük be, így olyan légkört teremtsen, hogy vendégeink úgy érezzék magukat, mint mikor a falusi nagymama szerető ölelésébe tértek haza.

A Beregi múlt feltárásra váró kincsei közül, lovas kirándulások alkalmával bemutatjuk a máig is érintetlen, védett, páratlan szépségű tájat a bennük élő madár és állatvilággal. Családjának, gyerekeinek felejthetetlen élményben lehet része, háziállatok simogatása, etetése, átélhetik a vidéki élet minden szépségét. Lovaglásra, sétakocsikázásra is lehetőség van.

Megkóstolhatják az igazi tejet, tejtermékeket, szilvalekvárt, a "házi" pálinkát. részt vehetnek elkészítésükben. Előzetes egyeztetést követően vállaljuk népi ételek elkészítését.

Vendégeink tetszés szerint használhatják kerékpárjainkat, csónakunkat.

Gépkocsijukat zárt udvaron tárolhatják.

Napjaink formatervezett világában csodálattal kell adóznunk a népművészet nemes egyszerű, praktikusságában is szép, formában és színben gazdag tárgyi emlékei előtt. A Beregi Múzeumban mely hozzánk két kilométerre található mindezt megtekinthetik. Felfedezhetik a beregi keresztszemes csodálatos mintáit, melyeket meg is vásárolhatnak. Családias, kellemes környezetben várjuk Önöket.


Gál István és családja
J Á N D
Rákóczi 59.

ELÉRHETŐSÉGEINK:
06 45 718 361
06 30 - -354 - 9892
06 30 - -972 9346

Please publish modules in offcanvas position.